WBA
Wittebouw

Witte Bouw op Twitter Witte Bouw op Facebook Witte Bouw op LinkedIn | Monitorstraat 23, 1033 RM Amsterdam | Tel 020 - 634 36 38

Bouwen en ondernemen in Amsterdam

Familie Witte in het bouwbedrijf sinds 1932

Witte Bouw in Amsterdam staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Al 3 generaties lang werken we op dezelfde zorgvuldige manier voor onze klanten. Een goede relatie is belangrijk voor ons. Daarom zijn we open en direct in onze communicatie, werken we efficiĆ«nt tegen een eerlijke prijs en leveren vanzelfsprekend goede kwaliteit. Zodat u ook krijgt wat u van ons verwacht. Dat vinden wij niet meer dan normaal. 

Onze diensten in de bouw:

U kunt bij Witte Bouw terecht voor:

Specialisten in restauratie

Witte Bouw is een gerenommeerd bouw- en aannemersbedrijf. Zo zijn we aangesloten bij de Stichting BouwGarant en zijn 1 van de 38 restauratieaannemers in Nederland met het certificaat Erkend Restauratie Bouwbedrijf, tevens zijn wij lid van de Vakgroep Restauratie. Wij laten ons personeel continu bijscholen in onder meer restauratietechnieken. Zij zijn daardoor specialisten in het onderhouden en restaureren van monumenten. 

Kwaliteit in de bouw

Klanten van Witte Bouw profiteren van ons vakmanschap, deskundigheid en natuurlijk onze uitstekend uitgeruste werkplaats. Of het nu gaat om een monument, cultureel erfgoed, een bedrijfspand of een woning. U kunt erop rekenen dat de medewerkers van Witte Bouw kwaliteit leveren.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn overheidsinstellingen, exploitanten van onroerend goed, bedrijven en particulieren. Wij restaureren, bouwen, verbouwen, herstellen, renoveren en herbestemmen gebouwen. Omdat ze het waard zijn en omdat wij het kunnen. Een overzicht van panden waar wij aan hebben gewerkt, ziet u bij de referenties.

Witte Bouw zet zich in voor het behoud en herstel van historische panden

Witte Bouw voert niet alleen opdrachten uit om historische panden te herstellen en te renoveren. Wij zetten ons ook in voor het behoud van ons cultureel en religieus erfgoed in Nederland. Daarom is Witte Bouw begunstiger van deze 3 verenigingen:

  • Vereniging Hendrick de Keyser
    Deze vereniging zet zich in voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke gebouwen en hun interieur. De panden zijn in eigendom en worden gerestaureerd waarbij ze in hun oorspronkelijke functie worden hersteld.
  • Stadsherstel Amsterdam
    Binnen het gebied van de Stelling van Amsterdam zorgt Stadsherstel voor het duurzame behoud van in verval geraakte monumenten. Na restauratie krijgen de panden een nieuwe functie, bijvoorbeeld van woonhuis.
  • Vereniging van beheerders van monumentale kerkgebouwen in Nederland (VMBK)
    De VMBK zet zich in voor in verval geraakte kerken in Nederland. Door ze een nieuwe functie te geven via herbestemming, wordt sloop voorkomen en blijft dit religieus erfgoed bewaard.

Neem contact op met de gespecialiseerde aannemer in Amsterdam

Zoekt u een aannemer of een bouwbedrijf in de regio Amsterdam die nog echte vakmensen op uw project zet? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer.

 

Neem contact met ons op