WBA
Wittebouw

Witte Bouw op Twitter Witte Bouw op Facebook Witte Bouw op LinkedIn | Monitorstraat 23, 1033 RM Amsterdam | Tel 020 - 634 36 38
Neem contact op over Houtrotherstel

Repair Care: duurzaam herstel bij houtrot

Bij restauratie aan monumenten en cultureel erfgoed

Witte Bouw uit Amsterdam is restauratieaannemer én gespecialiseerd in het herstel van oude houten elementen in monumentale panden en cultureel erfgoed. Als gecertificeerd Repair Care bedrijf zorgen wij voor een duurzame restauratie door de oude delen zoals kozijnen, te behouden in plaats van ze te vervangen.

Houtrot in kozijnen

Bij houtrot wordt vaak een heel kozijn vervangen. Dit is onnodig want meestal is het grootste deel van het hout nog wel goed. Door met de producten van Repair Care het slechte deel te vervangen, bespaart u geld, tijd en wordt het milieu minder belast.

Duurzaam herstellen met Repair Care, tot 90% goedkoper

De producten van Repair Care zijn duurzaam, elastisch en vochtbestendig. Daarmee herstellen wij het houten kozijn zodat het niet vervangen hoeft te worden. Een reparatie met Repair Care staat gelijk aan het vervangen van een kozijn, het is ook overschilderbaar en het gaat levenslang mee. Maar het is tot wel 90% goedkoper dan een kozijnvervanging!

Gecertificeerd door Repair Care

Herstel van oud hout met Repair Care wordt toegepast door specialistische vakmensen. Als restauratieaannemer én gecertificeerd door Repair Care hebben we met deze producten al vele houten elementen hersteld tijdens restauraties. Door de oorzaak van de houtrot vast te stellen en deze vakkundig te repareren wordt een permanente oplossing gegarandeerd. En als specialist kunnen wij ook toekomstig houtrot voorkomen door preventieve reparaties uit te voeren.

De voordelen van Repair Care bij houtrot of een restauratie

Het gebruik van Repair Care tijdens een restauratie of bij het herstellen van houtrot biedt vele voordelen:
• U bespaart geld. Het gebruik van Repair Care kan tot wel 90% goedkoper zijn dan het vervangen van een houten kozijn.
• U heeft minder overlast. Het herstel met Repair Care kan van buitenaf gebeuren.
• U heeft de minste kans op beschadigingen. Als het hele kozijn verwijderd moet worden, is er veel meer kans op beschadigingen aan bijvoorbeeld stucwerk, tegelwerk en vensterbanken.
• U bespaart het milieu. Bij een kozijnvervanging wordt ook goed hout weggegooid terwijl dat bij het gebruik met Repair Care juist behouden blijft.

Meer weten over Repair Care?

Wilt u meer informatie over duurzaam herstel van oude houten elementen bij houtrot of tijdens een restauratie? Neem dan contact met ons op.

 

Lijst van lidmaatschappen en certificeringen

Diverse aanpassingen woningen Blancefloorstraat Amsterdam

Lees verder

Restauratie grachtenpand uit de Renaissance, het Wapen van Riga

Lees verder

Volledige restauratie grachtenpand Herengracht Amsterdam

Lees verder
Neem contact met ons op