WBA
Wittebouw

Witte Bouw op Twitter Witte Bouw op Facebook Witte Bouw op LinkedIn | Monitorstraat 23, 1033 RM Amsterdam | Tel 020 - 634 36 38
Neem contact op over Restauratie

Restauratie

Witte Bouw, specialist in het restaureren van monumenten

Monumenten verdienen het om met aandacht behandeld te worden. Of het nu gaat om het onderhoud of een ingrijpende restauratie, bij Witte Bouw houden we de monumenten in stand. Met respect voor de historie en de details van een gebouw.

Restauratie aannemer Amsterdam

“De kunst van detailleren bepaalt of je een goed gebouw maakt of onder de maat presteert. Wij beheren die kunst.” Eric Witte, directeur van Witte Bouw praat met passie over de details van monumenten en het behoud daarvan. Witte Bouw is een Erkende Restauratie Bouwbedrijf, is lid van de Stichting Vakgroep Restauratie én behoort tot 1 van de 38 gespecialiseerde bouwkundige restauratieaannemers in Nederland. Het personeel wordt voortdurend bijgeschoold in restauratietechnieken en heeft veel ervaring in het restaureren van oude gebouwen, monumenten en cultureel erfgoed.
 

Specialisten in behoud en herstel van monumenten

Bij Witte Bouw hebben we de kennis, ervaring en gespecialiseerde medewerkers om een monument te behouden. En dankzij de praktische ervaring maken wij bij restauratieprojecten realistische plannen. Zo wordt de tijd efficiënt besteedt, voorkomen we tegenvallers tijdens de restauratie en besparen we kosten. De ervaring met het inschatten van restauratiekosten is erg handig bij bijvoorbeeld haalbaarheidsonderzoeken. En de kennis van de benodigde vergunningen en subsidies helpt veel opdrachtgevers met die lastige trajecten.

Vakmanschap in restauraties

Wie een monument wilt laten onderhouden of restaureren of een restauratie beschermd stadsgezicht amsterdam, kiest voor een vakman. Witte Bouw beschikt over de mensen, de kennis en de predicaten om het vakmanschap in restauratiewerkzaamheden te garanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie over restauratie en onderhoud van uw monument.
 
Witte Bouw is als Erkend Restauratie Bouwbedrijf en gespecialiseerd restauratieaannemer ervaren in het restaureren van monumenten. Een selectie van deze restauratiewerken aan monumenten door Witte Bouw uit Amsterdam tonen wij u hieronder.
 
 

Lidmaatschappen en certificaten

Lijst van lidmaatschappen en certificeringen

Restauratie en renovatie aan de Wittenburgergracht

Lees verder
Neem contact met ons op